corner corner Nikom ni riječi

Medium

Nikom ni riječi
by Harlan Coben | Mystery & Thrillers
Registered by gkcpula of Pula (Pola), Istria Croatia on 6/22/2012
This book has not been rated. 

status (set by gkcpula): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

1 journaler for this copy...

Journal Entry 1 by gkcpula from Pula (Pola), Istria Croatia on Friday, June 22, 2012

This book has not been rated.

"Nikom ni riječi je priča o gubitku i iskupljenju. Počinje prilično nevino. Dr. David Beck i njegova voljena supruga Elisabeth slave godišnjicu njihovog prvog poljupca u nepomućenom miru jezera Charmaine...Tragedija će razbiti njihovu osamu. Elisabeth će biti oteta i umorena, njeno tijelo nađeno u jarku. Njen ubojica priveden pravdi i kažnjen. No za Davida Becka nema smirenja. Osam godina će proći, a on nikada neće moći prežaliti gubitak. Ali onda sve će se promijeniti na osmu godišnjicu Elisabethine smrti. Dva neidentificirana tijela pronađena su na Beckovom posjedu pored jezera Charmaine, očito već godinama leže neotkrivena. Beck će dobiti neobičan e-mail u kojem je spomenuta fraza poznata samo njemu i Elisabeth. U E-mailu je zapisan hiperlink na koji se mora spojiti sutradan u točno određeno vrijeme – vrijeme poljupca – 18.15.
Beck će poći tamo gdje ga hiperlink vodi i otkriti nešto nezamislivo šokantno…" 


Journal Entry 2 by gkcpula at Katamaran Bišovo (Pula-Zadar) in Pula, -- Trains, Tube, Metro, Buses -- Croatia on Friday, June 22, 2012

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (6/23/2012 UTC) at Katamaran Bišovo (Pula-Zadar) in Pula, -- Trains, Tube, Metro, Buses -- Croatia

WILD RELEASE NOTES:

Knjiga je poklon korisnika Gradske knjižnice i čitaonice Pula. Imamo dovoljno primjeraka pa smo ovaj namjenili za Bookcrossing. Knjigu ćemo ostaviti u katamaranu Bišovo na liniji Pula-Zadar. Nadamo se da će naša putujuća knjiga razveseliti nekog putnika!  


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.