3 journalers for this copy...

|
Journal Entry 1 by aaouts from Zografou, Attica Greece on Sunday, June 03, 2012
Η πρώτη κριτική για τον "Συνταγματάρχη Λιάπκιν" "Οι "λευκοί Ρώσοι" που έχουν καταφύγει στην Ελλάδα αρχίζουν ν΄ απασχολούν και την φιλολογία μας με την περιπέτεια και το δράμα της ζωής των. Ο "συνταγματάρχης Λιάπκιν" είναι ο τίτλος νουβέλας ενός νέου λογοτέχνου που παρουσιάζεται με το ψευδώνυμο Μ. Καραγάτσης. Η όλη σύνθεσις του έργου αυτού φανερώνει διηγηματογράφο με ζωηρή έμπνευση [...]. Αν και η διάθεση του είναι επαναστατική, εν τούτοις δεν κάνει φιλολογία πολιτική. Τον ενδιαφέρουν περισσότερο τα πράγματα, η μοίρα των προσώπων, η ζωή των, οι ανυψώσεις και οι καταπτώσεις των, το θλιβερό κατάντημα των. Στην πνευματική δημιουργία του είναι φανερό ότι έχει επιδράσει η ρωσική φιλολογική τεχνοτροπία, η σχολή της. [...] Είναι ένας αξιοπρόσεκτος μαθητής της. [...] Έργον ζωντανής φαντασίας, μια γνήσια φιλολογική σύνθεσις".
|
|

|
Journal Entry 2 by aaouts at 7ο Εκστρατευτικό Συνέδριο (7th Greek Bookcrossing Convention) in Volos, Magnisia Greece on Sunday, June 03, 2012
Released 5 yrs ago (6/3/2012 UTC) at 7ο Εκστρατευτικό Συνέδριο (7th Greek Bookcrossing Convention) in Volos, Magnisia Greece WILD RELEASE NOTES:
Για το συνέδριο!
|
|

|
Journal Entry 3 by karjim at Volos, Magnisia Greece on Sunday, June 03, 2012
Για νε έχεις κι εσύ ένα catch από Συνέδριο. Βόλος 3/6/2012!
|
|

|
Journal Entry 4 by maltrebus at Athens - Αθήνα, Attica Greece on Tuesday, March 11, 2014
Αγαπημένος ήρωας. Το πήρα για να το ξαναδιαβάσω.
|
|