corner corner Grannen

Medium

Grannen
by Dan Buthler & Dag Öhrlund | Mystery & Thrillers
Registered by wingpippiswing of Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on 5/19/2012
This book has not been rated. 

status (set by pippis): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

1 journaler for this copy...

Journal Entry 1 by wingpippiswing from Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Saturday, May 19, 2012

This book has not been rated.

Stureplansprofilen Hans Ecker, dömd till över 10 års fängelse, sitter i en fångtransport på väg att flyttas från Kumla till en annan anstalt. Man kan föreställa sig Eckers glädje när han, helt oväntat, blir fritagen. Men snart blir han rädd, riktigt rädd. För den som kallblodigt sköt fångvaktarna var psykopaten Christopher Silfverbielke kompanjonen som Ecker trodde sig ha haft ihjäl för ett drygt år sedan.

Det började så bra. Det kriminella radarparet Hans Ecker och Christopher Silfverbielke gjorde storverk tillsammans och flydde utomlands. Hårt arbete, tufft liv, riktigt mycket pengar och brudar. Ecker gjorde sitt livs största misstag när han bara trodde att Silfverbielke verkligen dog, där nere i Medelhavet, i stället för att vara säker på sin sak. Han och hans gravida flickvän Veronica tog sig hem till Sverige, men blev gripna direkt på flygplatsen och Ecker hamnade snart i fängelse.

Nu har Silfverbielke fritagit Ecker, men vilka planer har psykopaten egentligen för honom, hans flickvän Veronica och deras son? Det enda som är säkert är att Silfverbielke saknar alla spärrar. Och att han kommit tillbaka till Sverige för att ta en fruktansvärd hämnd på dem han anser skadat honom. Han köper ett hus och från den dagen blir inte heller livet i det tidigare så lugna villaområdet, sig likt.

Kommissarie Jacob Colt och hans nya kollega, IT-experten Linda Schecker, tror först att Silverbielke är död och begraven, men snart är jakten åter i full gång. Farligare och obehagligare än någonsin. 


Journal Entry 2 by wingpippiswing at Luckan in Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Friday, May 31, 2013

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (5/31/2013 UTC) at Luckan in Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Frisläppt bok i Luckan!

Denna bok är del av mina "52 veckors" frisläppningar, tack vore Appelsiinis utmaning. Grannen har äran att vara boken för vecka 22 med teman #JagÄlskarSvenska!  


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.