corner corner Hepokatti

Medium

Hepokatti
by Ruth Rendell | Mystery & Thrillers
Registered by wingAnnimanniwing of Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on 5/16/2012
This book has not been rated. 

status (set by sumako): to be read


2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by wingAnnimanniwing from Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, May 16, 2012

This book has not been rated.

Takakannesta:

"Clodagh Brownia ahdistaa. Lontoo tuntuu turhan suurelta, korkeakoulu väärin valitulta ja kostea kellariasunto silkalta painajaiselta, sillä Clodagh kärsii ahtaan paikan kammosta. Hämmennys nostaa pintaan myös menneisyyden salat.

Onneksi kaikki muuttuu, kun Clodagh tutustuu naapurin opiskelijapoikaan. Silverillä on lokoisat olot, sillä hän on perinyt rutkasti rahaa isoäidiltään. Hänen ullakkoasunnossaan majailee outo viiden nuoren kopla, jota yhdistää katoilla kiipeily. Jokaisella on omat syynsä karttaa katuja. Kuka pakenee poliisia kolaroituaan au pair -perheensä auton, kuka livahtaa ikkunasta putsaamaan kiinnostavan asunnon, kuka vain kaipaa kattojen avaruutta.

Kun Clodagh rakastuu Silveriin, opinnot saavat jäädä. Päivät kuluvat suloisessa horteessa yöllisten seikkailujen jälkeen. Aamuteekin maistuu auvoiselta räystäällä nautittuna. Sitten arki nyrjähtää sijoiltaan ja eteen repeää pyörryttävä kuilu."
 


Journal Entry 2 by wingAnnimanniwing at Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, February 27, 2016

This book has not been rated.

Hitaasti koukuttava kirja! Loppupuolella en olisi enää malttanut laskea kirjaa käsistäni. Rendell rakentaa taitavasti henkilöhahmoista sellaisia, ettei lukija voi olla kiintymättä heihin ja välittämättä siitä, mitä heille tapahtuu. Ja Lontoossa asuneena en voinut olla huokailematta kaupunkikuvaukselle. Jatkuva ikävä on minulla sinne.

Ainoa asia, joka tässä kirjassa ehkä häiritsi, oli ennakoinnin mielestäni liiallinen käyttö. Vaikka ehkä silläkin juuri luotiin sitä psykologista jännitettä, johon kerronta paljolti pohjautui. 


Journal Entry 3 by sumako at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Saturday, May 14, 2016

This book has not been rated.

Tiiliskivi epäilyttää, mutta tapahtuu Lontoossa. Nappasin eilisestä miitistä. 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.