corner corner Vihreän kukan arvoitus

Medium

Vihreän kukan arvoitus
by Eva Berlin | Teens
Registered by wingTarnawing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 5/13/2012
This book has not been rated. 

status (set by lukutuoli): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

4 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by wingTarnawing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, May 13, 2012

This book has not been rated.

Alkuteos Gröna blommans gåta (1968). Suomennos: U. Maajärvi. B. Wahlströmin tyttökirjat 2. Julkaistu yhteistoiminnassa B. Wahlströms Bokförlag AB, Stockholm, kanssa. Vaasa Oy, Vaasa 1972. Pokkari, 157 sivua.

Vaihtohyllystä. Otin ihan uteliaisuudesta; enpä ole ennen tiennyt mitään Wahlströmin lasten/nuortenkirjasarjaa suomennetun. Nytpä sitten tiedän, ja siitä riemusta laitan takakansitekstin näkyviin, vaikkei se Vihreän kukan arvoituksesta kerrokaan. Teidä sitten, kuinka monta kuukautta sarjaa jaksettiin meillä julkaista.

Takakansi:
UUTTA SUOMESSA!
B. Wahlströmin tyttö- ja nuorisokirjat ovat saaneet valtavan suosion Ruotsissa. Nyt nämä kirjat alkavat ilmestyä kerran kuukaudessa myös Suomessa. Olkaa mukana heti alusta alkaen!
Kirjoissa nuoret itse osallistuvat rikosten ja hämäräperäisten tapahtumien selvittämiseen. On sanomattakin selvää, että silloin joudutaan seikkailuihin, jotka jännittävyydessään kiehtovat jokaista nuorta lukijaa. 


Journal Entry 2 by wingTarnawing at Tampereen taidemuseo in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, June 14, 2012

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (6/14/2012 UTC) at Tampereen taidemuseo in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Antti Maasalon Vaeltavien värikuvioiden juurella museon pihassa.LÖYTÄJÄLLE:

Kiitos, että nappasit tämän kirjan mukaasi ja tulit vielä vilkaisemaan sen matkapäiväkirjaa!

Tieto siitä, että kirja on hyvissä käsissä, on minulle tärkeä. Siksi pyydän sinua kertomaan, että se on sinulla. Toivon myös, että luettuasi kirjan poikkeat uudestaan täällä kirjoittamassa mietteitäsi lukemastasi. Sinun mielipiteesi kiinnostaa minua. :) Samalla voit myös kertoa mahdollisista jatkosuunnitelmistasi kirjan varalle.

Jos olet kiinnostunut BookCrossingista, mutta haluaisit tutustua siihen suomen kielellä, kurkkaapa näiden linkkien taakse:
* BookCrossingista suomeksi http://bookcrossingfinland.net/wiki/Etusivu
* Suomenkielinen keskustelufoorumi http://www.bookcrossing.com/forum/30
* BookCrossing suomenkielisessä Wikipediassa http://fi.wikipedia.org/wiki/Bookcrossing

LUKUILOA!!!

 


Journal Entry 3 by wingerpaxwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, June 14, 2012

This book has not been rated.

Hei Tarna,


pidempi tarinani on tuolla.


Tätäkin kirjaa tutkiskelin, mutta ihanasta ulkoasustaan ja varmasti hyvästä sisällöstään huolimatta päätin jättää kirjan sinne jonkun muunkin iloksi. Ahnehdinhan seitsemästä sieltä bongaamastani kirjasta peräti neljä. Tämä kirja oli pakattu niin, että muovipussi oli pakko rikkoa. Kirja sai tilalle minigripin (ja pakettiin kuuluneen post it -lapun) yhdeltä niistä nappaamistani kirjoista. :)

Korjaus: ahnehdinkin (kai) vain kolme kuudesta sinne jättämästäsi kirjasta... oli ne omatkin kirjapussukat repussa, kun siellä laskeskelin, että montako kirjaa on missäkin...  


Journal Entry 4 by wingmynttiwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, June 15, 2012

This book has not been rated.

Poikkesin nyt tässä ennen iltakymmentä Pyynikintorin R-kioskilla ja piti sitten kotiin kävellessä kurkata, onko jokin näistä eilisistä patsasvapautuksista vielä paikoillaan. Muiden patsaiden luona en nähnyt (ainakaan vähän kauempaa katsottuna) mitään, mutta tämä oli vielä museon pihalla olevan patsaan juurella. Taidan lukea tämän iltalukemisiksi tänään ja vapauttaa sitten eteenpäin. 


Journal Entry 5 by wingmynttiwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, June 16, 2012

This book has not been rated.

Tässä kirjassa teinitytöt Micaela ja Annikka ryhtyvät ratkomaan mysteeriä, joka liittyy Unkarista Ruotsiin loikanneeseen Micaelan perheen apulaistyttöön Ilonaan. Kiristystä, vakoilua ja tavanomaisia teinijuttuja tansseineen. Sellaista sisältöä siis. 


Journal Entry 6 by wingmynttiwing at Runoratsu - sotaratsu / Yrjö Jylhän muistomerkki in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, June 17, 2012

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (6/17/2012 UTC) at Runoratsu - sotaratsu / Yrjö Jylhän muistomerkki in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Yrjö Jylhän muistomerkin luona.
Osallistun tällä kirjavapautuksella Pippiksen patsashaasteeseen.
***
BC-sivuston kielen saa halutessaan vaihdettua sivun ylälaidan vihreässä palkissa olevasta linkistä. Suomenkielinen keskustelufoorumi: http://www.bookcrossing.com/forum/30 


Journal Entry 7 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, June 17, 2012

This book has not been rated.

Hei vaan, Tarna, erpax ja myntti! Olin aikeissa käydä patsasvapautuksella tällä samaisella patsaalla tänään, mutta luovuin suunnitelmasta, koska vettä satoi kaatamalla koko päivän. Patsaat olivat kuitenkin niin kovasti mielessä, että anoppilasta kotiin ajellessa tuli kurkattua auton ikkunasta Runoratsua ja sen ympäristöä. Sadetta uhmaten herra lukutuoli pyrähti hakemaan tämän bongaamani kirjan, joka oli kellahtanut nurmikolle patsaan vierelle :) Märistä olosuhteista huolimatta kirja oli hyvässä kunnossa minigrip-pussin sisällä. Lukaisen ja vapautunee sitten aikanaan - jollekin patsaalle kenties?! 


Journal Entry 8 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, June 19, 2012

This book has not been rated.

Tulipahan lukaistua tämä vihreän orkidean tarina. Hieman hämmentävä seikkailu, jonka päähenkilöt olivat 15- vuotiaita neitosia, vaikka tyttöjen vakoilutoiminta apulaiseen liittyen kuulosti enemmän kymmenvuotiaiden jutulta. En tiedä, uppoaisiko kirja nykynuoriin ;) 


Journal Entry 9 by winglukutuoliwing at Pirkkalaistori in Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, June 22, 2012

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (6/22/2012 UTC) at Pirkkalaistori in Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Juhlistin juhannusaattoa tekemällä Pippiksen patsasvapautushaasteen kirjavapautuksia ympäri Nokiaa :)Tämä kirja löytyy Ossi Somman Turkiskauppiaat -patsaan juurelta.

KTMC 2012 #68

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Jos et ole aikaisemmin tutustunut Bookcrossingiin, seuraavat linkit ovat avuksesi.
Bookcrossingista suomeksi: http://bookcrossingfinland.net/wiki/
Suomenkielinen keskustelufoorumi: http://www.bookcrossing.com/forum/30


 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.