corner corner Syyllisten seurue

Medium

Syyllisten seurue
by Vikas Swarup | Literature & Fiction
Registered by LaPitchoune of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 5/12/2012
Average 6 star rating by BookCrossing Members 

status (set by LaPitchoune): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

1 journaler for this copy...

Journal Entry 1 by LaPitchoune from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, May 12, 2012

6 out of 10

Intialaiseen kirjallisuuteen tutustumista. Tämä kirja kuhisee sanontoja ja vertauskuvia jopa ärsyttävyyteen asti. Kuitenkin on aina kiva nähdä, miten maailmaa ja yhteiskuntaa kuvataan eri näkökulmista. Intiassa köyhyys ja sattuma tuntuu olevan suosittu teema. Ostin kirjan Akateemisesta, sillä olin osallisena eräässä kirjapiirissä, jossa puhuttiin intialaisesta kirjallisuudesta. Tämä ei ollut paras kirja, jota siellä luin, mutta haluan antaa muillekin mahdollisuuden lukea tämä murhamysteeri ja sosiaaliluokan kuvaus.  


Journal Entry 2 by LaPitchoune at Arabian Katufestivaali in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, May 12, 2012

This book has not been rated.

Released 6 yrs ago (5/12/2012 UTC) at Arabian Katufestivaali in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Vapautan Syyllisten seurueen piristämään jonkun Siivouspäivää 12.5.2012! Jos löysit kirjan ja luet tätä merkintää juuri nyt, lue tämä Vikas Swarupin kirja ja kerro kokemuksestasi täällä netissä. Bookcrossingin avulla voimme vähentää kaupallista kirjojen kulutusta ja nauttia kierrätyksestä ja sen sosiaalisesta ulottuvuudesta. On kiva tietää, ettei luettu kirja mene hukkaan, vaan että muutkin saavat jaetun ilon. Mukavia lukuhetkiä!  


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.