corner corner Rakkautta ja kihelmöintiä

Medium

Rakkautta ja kihelmöintiä
by Kari Heusala | Nonfiction
Registered by Ladybird- of Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on 4/26/2012
Average 7 star rating by BookCrossing Members 

status (set by lukutuoli): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

3 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by Ladybird- from Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Thursday, April 26, 2012

This book has not been rated.

Takakannesta: "Rakkautta ja kihelmöintiä kertoo mielikuvitusta kiihottavasti kaikenlaista hauskaa tietoa seksistä, kuten mitä ihmisen seksuaalisuudesta voi päätellä pakaroiden mallin perusteella. Saat tietoa myös ehkäisyn historiasta ja jopa merkillisestä lainsäädännöstä.

Henkilöhistoriaakin löytyy: yksi luku esittelee seksuaalisesti viriileitä henkilöitä kuten kuningas Salomonin ja ikuisia neitsyitä kuten Adolf Hitlerin. Teos esittelee myös 1900-luvun seksikkäimmät henkilöt. Lopussa on laaja ja yksityiskohtainen seksisanasto ja kaikenlaista merkillistä seksiin liittyvää." 


Journal Entry 2 by Ladybird- at Turun yliopisto, Fennicum in Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Tuesday, May 15, 2012

This book has not been rated.

Released 6 yrs ago (5/15/2012 UTC) at Turun yliopisto, Fennicum in Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja löytyy Fennarin aulan tietokoneen luota. Lukuiloa löytäjälle! 


Journal Entry 3 by duskiska at Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Wednesday, May 16, 2012

This book has not been rated.

Meikämanne kävi hakemassa tämän kesken työpäivän. :P Katoin sähköpostiin tulleesta päivittäisestä yhteenvedosta että tämmönen on vapautettu eilen, mutta aattelin sen lähteneen jo jonkun toisen matkaan. Kuitenkin työkaveri tuli sanomaan nähneensä tämän Fennarissa vielä tänään, joten läksin siltä seisomalta kirjajahtiin!

Myös Naisen elämä -kirja oli vielä paikalla, mutta sen jätin muiden napattavaksi. 


Journal Entry 4 by duskiska at Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Friday, June 29, 2012

7 out of 10

Tää oli ihan mukava luettava, vaikkakaan en usko, että mulle jää juuri mitään näistä tiedoista mieleen. Luin jopa (turhan pitkän) sanaston, jossa oli aivan ihme settiä paikoittain. Miten kukaan voi saada seksuaalista nautintoa omien hautajaisten järjestelyn ajattelemisesta? Tätä merkitsevän termin ehdin valitettavasti jo unohtaa. :P

Ehkä voimakkaimpia reaktioita aiheutti lainsäädäntöä käsittelevä luku. Jenkkilässä on useissa osavaltioissa voimassa lakeja, jotka säätelevät naisten ulkonäköä. Naisen esimerkiksi kuuluu käyttää korsettia tai häneltä on kiellettyä käyttää korsettia. Jossain oli myös lakiin kirjattu, että nainen ei saa kulkea julkisesti jos ei oo ajellut ihokarvojaan. Hei halojata halloo, tervetuloa 2000-luvulle. "Yllättäen" miesten ulkonäkö ei ole lainsäätäjiä kuitenkaan kiinnostanut. 


Journal Entry 5 by duskiska at ABC Lahdesjärvi in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, July 10, 2012

This book has not been rated.

Released 6 yrs ago (7/10/2012 UTC) at ABC Lahdesjärvi in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Veikkauspöydällä. Lukuiloa! 


Journal Entry 6 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, July 10, 2012

This book has not been rated.

Moikka, Ladybird ja duskiska! Minun oli suorastaan pakko rynnätä hakemaan kirja vapautusilmoituksen nähtyäni - harvoin näin lähelle kotia tipautellaan BC-kirjoja :) Tosin ABC:n ympäristö oli niin sumpussa piharemontin takia, että olisin ehkä saattanut jättää hakematta tämän kirjan, jos olisin sen arvannut! Mies ihmetteli, kiinnostaako minua näin paljon seksi vai BC-kirja, kun säntäsin kesken myöhäisen aamupalan nappausta tekemään :D 


Journal Entry 7 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, October 07, 2012

This book has not been rated.

Tulipa luettua sateisena viikonloppuna.Vähän hämmentävän sekava kokonaisuus viihdettä ja faktaa, mutta selvisipä sekin, millainen luonne on henkilöllä, jolla on karvaiset pakarat - hän on hyvin kiltti ja miellyttävä ;) Historialliset tarinat olivat mielenkiintoisia sinänsä, mutta vähän puuduttavaa lukemista yhdeltä istumalta. Myönnän, että osan teksteistä luin harppoen, esimerkiksi lopun sanasto-osuuden.
Kirja jatkaa matkaansa tavalla tai toisella viikon sisällä, koska osallistun tämän vapautuksella Sanatarkkaan-haasteeseen. 


Journal Entry 8 by winglukutuoliwing at Kahvila Siilinkari in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, October 09, 2012

This book has not been rated.

Released 6 yrs ago (10/9/2012 UTC) at Kahvila Siilinkari in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Sanatarkkaan-haasteen vapautus Siilinkarin sisäpihalle, lehtihyllyyn!

KTMC 2012 # 112

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Jos et ole aikaisemmin tutustunut Bookcrossingiin, seuraavat linkit ovat avuksesi.
Bookcrossingista suomeksi: http://bookcrossingfinland.net/wiki/
Suomenkielinen keskustelufoorumi: http://www.bookcrossing.com/forum/30


 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.