corner corner Fallet med de försvunna böckerna

Medium

Fallet med de försvunna böckerna
by Ian Sansom | Humor
Registered by wingDeepswampwing of Oskarshamn, Småland Sweden on 2/20/2012
This book has not been rated. 

status (set by BAMP): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by wingDeepswampwing from Oskarshamn, Småland Sweden on Thursday, August 22, 2013

This book has not been rated.

The case with the missing books

Israel Armstrong är en känslig själ. En bokälskande vegetarian i manchesterkostym som flyttar till Irland för ett efterlängtat jobb som bibliotekarie. Men när han efter tolv timmars resa kommer fram upptäcker han att biblioteket har stängt, för gott, och att hans nyblivna chef har glömt berätta att hans tjänst numera består i att köra en bedagad biblioteksbuss.

Strandad långt ute på den irländska landsbygden har Israel två val: Att med svansen mellan benen återvända till sitt halvdana liv i London och sitt halvdana jobb på en lågprisbokhandel i ett köpcentrum, eller att stanna kvar och sätta sig bakom ratten på en bokbuss som sett bättre dagar, och som inte bara saknar hyllor utan också böcker. För det visar sig vara nästa hake. Bibliotekets samtliga femtontusen böcker har försvunnit. Men vem stjäl så många böcker? Och hur?

Den högst motvillige hjälten finner sig snart indragen i såväl jakten på böckerna som i lokalbefolkningens romantiska intriger. Ingendera leder dit Israel väntat sig.

Fallet med de försvunna böckerna är första delen i en serie om den ofrivillige detektiven Israel Armstrong.

 


Journal Entry 2 by wingDeepswampwing at Oskarshamn, Småland Sweden on Thursday, August 22, 2013

This book has not been rated.

Den här boken reser till en annan stad, där jag anlitar en kurir för att vildsläppa den i en trappuppgång där en av Valhallas teammedlemmar bor! Det blir vårt bidrag i the First Unofficial Bookcrossing Olympics, i Badminton. för det är inget riktigt vild släpp... men jag hoppas att någon blir överraskad och glad.

This book goes to another city, where I hire a courier to wild drop it into a stairwell where one of the Valhalla team members live! It will be our contribution in the First Unofficial BookCrossing Olympics in Badminton. It is not a really wild release ... but I hope that someone will be surprised and delighted! 


Journal Entry 3 by wingDeepswampwing at Barnhemsgatan in Linköping, Östergötland Sweden on Thursday, August 22, 2013

This book has not been rated.

Released 4 yrs ago (8/27/2013 UTC) at Barnhemsgatan in Linköping, Östergötland Sweden

WILD RELEASE NOTES:

En överraskning!  


Journal Entry 4 by wingBAMPwing at Linköping, Östergötland Sweden on Thursday, August 29, 2013

This book has not been rated.

Hahaha!!!! En hantverkare ringde på dörren och när jag öppnade fick jag syn på en välkänd påse ute i trapphuset, tog naturligtvis upp den och hittade den här överraskningen. Smart Deepswamp, och kul!
Jag har faktiskt läst Fallet med de försvunna böckerna tidigare och kommer därför att släppa denna ganska omgående. Tack, Team Nagijala, för bidraget till Team Valhalla!!! Haha...hahaha ...
 


Journal Entry 5 by wingBAMPwing at Slottsparken in Linköping, Östergötland Sweden on Friday, August 30, 2013

This book has not been rated.

Released 4 yrs ago (8/31/2013 UTC) at Slottsparken in Linköping, Östergötland Sweden

WILD RELEASE NOTES:


Utmaning: Bookcrossing Olympics
Lag: Team Valhalla
Gren: Fotboll

Till dig som hittar boken säger jag: "Tack för att du tog hand om boken. Skriv gärna en kommentar JE (Journal Entry).Du kan vara anonym om du vill eller bli medlem (Join).Det är gratis. Din e-mail lämnas aldrig ut.Du får inte spam.Du hittar många bokintresserade och det f1nns forum, både skandinaviska och internationella att prata på.Om du undrar över något så skicka gärna ett PM (personal message) till mig, BAMP, och fråga.
Lycka till! 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.