corner corner Neitsytmatka

Medium

Neitsytmatka
by Leena Bergenheim | Sports
Registered by wingmynttiwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 1/27/2012
This book has not been rated. 

status (set by myntti): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

1 journaler for this copy...

Journal Entry 1 by wingmynttiwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, January 27, 2012

This book has not been rated.

Neitsytmatka-projektin kippari Leena Bergenheim on kirjannut muistiin koko projektin vaiheet askel askeleelta.
Aluksi ajatus Atlantin ylityksestä naismiehistöllä oli vain haave, mutta vähitellen, innostuksella ja tekemällä työtä, se alkoi muuttua todelliseksi projektiksi.
Kirja on jakaantunut kolmeen osaan, joista ensimmäisesslä kerrotaan alkuvaiheista, purjehduksen opettelusta käytännössä ja teoriassa.
Toinen osa on matkakertomus S/Y Marimekon purjehduksesta Suomesta Kanarialle ja ensimmäisistä kokemuksista valtamerellä.
Kolmannessa osassa purjehditaan Kanarialta Barbadokselle, lähes 3000 merimailia yli Atlantin.
Neitsytmatka antaa varmasti ajatuksia ja rohkaisua jokaiselle, joka haaveilee vielä joskus tekevänsä jotain upeaa - purjehtien tai muuten.


Löydetty Metson kirjankierrätyskärrystä. 


Journal Entry 2 by wingmynttiwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, February 11, 2012

This book has not been rated.

Muistan aikoinaan lukeneeni lehdistä tästä purjehdusreissusta ja jotenkin tuntuu siltä, että olen saattanut lukea tämän kirjankin jo joskus aiemmin. Ihan varma siitä en kuitenkaan ole.
Alkuvalmistelujen ja purjehduksen opettelemisen kuvaamiseen käytetään kirjassa paljon aikaa. Kilpailusta kerrotaan muutamassa luvussa kirjan lopussa.
Eipä ollut vielä 80-luvulla Internetiä, jonka keskustelufoorumeilla kysellä purjehduksesta ja jututtaa konkareita. Kirjat ja livekeskustelut olivat tärkeitä. Eipä sillä, etteivätkö ne nykyäänkin vielä olisi, mutta tietyt asiat ovat taatusti helpompia Internetin avulla.
Välillä tuli vähän sellainen tuntuma, että kirjoittaja itse osasi kaiken ja miehistössä vain tumpuloitiin. Noh, ehkä tuo jäi mieleen parista kommentista.
Täytyy nostaa hattua porukalle, että päättivät toteuttaa ideansa ilman mitään aiempaa purjehduskokemusta. Ei jäänyt heillä ajatus pelkäksi haaveiluksi. 


Journal Entry 3 by wingmynttiwing at Siperia, Finlaysonin alue in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, February 11, 2012

This book has not been rated.

Released 6 yrs ago (2/11/2012 UTC) at Siperia, Finlaysonin alue in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Ilmaislehtitelineessä Wayne's Coffeen lähistöllä.
***
BC-sivuston kielen saa halutessaan vaihdettua sivun ylälaidan vihreässä palkissa olevasta linkistä. Suomenkielinen keskustelufoorumi: http://www.bookcrossing.com/forum/30 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.