corner corner Kemiaa ja kelvottomia miehiä

Medium

Kemiaa ja kelvottomia miehiä
by Liisa Tammio | Romance
Registered by wingerpaxwing on 11/24/2011
This book has not been rated. 

status (set by cyril-of-carra): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by wingerpaxwing on Sunday, July 22, 2012

This book has not been rated.

Takakansiteksti:
"Kyllähän tytöt sen tietävät, että miehet ovat uusiutuva luonnonvara. Varsinkin kelvottomat miehet. Ja heitä riittää: isiä, poikia, veljiä, poikaystäviä, aviomiehiä… Laji on levinnyt laajalle, sitä tavataan niin ummehtuneista peräkylistä kuin tylsistä pikkukaupungeistakin. Ja senkin tytöt tietävät, että jos tähän lajiin kompastuu, syntyy pahimmassa tapauksessa kemiallinen reaktio!

Tämän romaanin villikkosankaritar Myy päätti olla kompastumatta. Eikä hän missään nimessä halunnut muuttaa umpikorpeen. Puhumattakaan siitä että hän olisi kaivannut uusia sukulaisia, kartanoromantiikkaa tai poliisikuulusteluja! Mutta joskus elämä yllättää.

Kemiaa ja kelvottomia miehiä yllättää myös. Huumorilla. Romantiikalla. Isoäidin neuvoilla. Myyn vaiheita seuraava voi vain nyökkäillä huvittuneesti: juuri noin kelvottomiahan ne miehet ovat…"

Ilmestymisvuosi: 1994
Sivumäärä: 219

Liisa Tammion esikoiskirja. Liisa Tammio on kirjoittanut myös scifiä


Journal Entry 2 by wingerpaxwing at Tampereen yliopisto / University of Tampere in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, July 22, 2012

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (7/22/2012 UTC) at Tampereen yliopisto / University of Tampere in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Päätalolla patsaan luona. Finnconin popularisoitujen tiedeluentojen välissä ehti vain katsoa, että rintakuvan sivuun on kaiverrettu HN-67. Luultavammin tekijänsä nimikirjaimet...?

Pippiksen patsashaaste
bcbc

KIRJAN LÖYTÄJÄLLE


Kiitos, kun otit tämän kirjan mukaasi! Olisi tosi mukavaa, mikäli tekisit tähän matkapäiväkirjaan merkinnän, jossa kertoisit löydöstäsi.

Mikäli luet kirjan, voit halutessasi tehdä uuden merkinnän ja kertoa, mitä pidit lukemastasi. Jatkossa voit pitää kirjan itselläsi tai antaa sen jatkaa matkaansa.Lukuiloa!

 


Journal Entry 3 by cyril-of-carra at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, July 22, 2012

This book has not been rated.

Tämä tarttui mukaan pääpatsaan juurelta lehtitelineen päältä - ei ihan sitä mitä odotin löytäväni Finnconista, mutta kukapa voisi vastustaa kelvottomia miehiä tai Myy-nimistä sankaritarta. En mää ainakaan. Kiitos siis! 


Journal Entry 4 by cyril-of-carra at Eläinvaunu in -- Junat/Tåg/Trains, -- Kaukoliikenne / Intercity traffic-- Finland on Sunday, July 29, 2012

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (7/29/2012 UTC) at Eläinvaunu in -- Junat/Tåg/Trains, -- Kaukoliikenne / Intercity traffic-- Finland

WILD RELEASE NOTES:

Joko tämä oli harvinaisen virkistävä ja jopa realistinen romanttinen hupailu, tai sitten en vaan lue tarpeeksi paljon tämän genren kirjoja. Jäi hyvä mieli.

Vapautan tämän kohtapuoliin junassa, lukuiloa löytäjälle! :) 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.