corner corner Seuralainen

Medium

Seuralainen
by Outi Pakkanen | Mystery & Thrillers
Registered by wingerpaxwing on 11/18/2011
This book has not been rated. 

status (set by tanyananna): to be read


4 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by wingerpaxwing on Sunday, November 20, 2011

This book has not been rated.

Kirjan kuvaus (BookPlus):
" Kaipaatko kavaljeeria sukukokoukseen? Haluatko henkivartijan eräretkelle? Tahtoisitko tunnelmaseuraa kynttiläillallisille? Daylight tarjoaa - ja paljon muuta...

It-firmasta saneerattu Ritva Koivisto kääntää potkut voitokseen, muuttaa nimensä Rebeccaksi ja perustaa seuralaispalvelu Daylightin aikuisille naisille. Kuntosaliltaan hän poimii miesgalleriaansa raamikkaan personal trainer Sampo Nygrenin. Samposta tulee Sebastian, ja jo ensimmäisellä seuralaiskeikallaan hän oivaltaa, että toimenkuvaa laajentamalla voisi lyödä kunnolla rahoiksi ja päästä peliveloista. Nuori mies on innoissaan, mutta mitä uudesta työstä ajattelee esimerkiksi mustasukkainen ex-tyttöystävä Peppi tai uskollinen aisapari ja paras kaveri Henri?

Ennen pitkää poliisi saa selvitettäväkseen kuolemantapauksen, jonka syyt saattavat olla paljon syvemmällä kuin miltä ensisilmäyksellä näyttää. Lokakuinen Helsinki elää ja hengittää tarinassa vuoroin ruskaisen aurinkoisena, vuoroin vuosikymmenen rankkasateen piiskaamana - ja Anna Laine mäyräkoirineen vilahtelee jossain liepeillä..."


Pakkasen alunperin v. 2010 ilmestynyt Seuralainen julkaistiin myös Seven-pokkaripainoksena elokuussa 2011.

***

Edit:
tämäkin Pakkasen kirja oli ihan luettava, mutta mielestäni tämä ei kuulu parhaimpien joukkoon. Juonikulku oli mielestäni kuitenkin ihan sujuva ja tarpeeksi sai arvuutella, kenet murhataan ja kenen toimesta.

Kirjassa vilahteli Anna Laineen lisäksi muitakin tuttuja Pakkasen kirjoista: mm. poliisikaksikko Ström ja Jokinen sekä Sanna Rymättylä Roopeineen. Sitä jäin miettimään, että onko Erna Viitanen esiintynyt aiemmissa Pakkasen kirjoissa... Korttelin kuningattaressa oli ainakin melkoisesti henkilöitä, mutta pitää yrittää tarkistaa jostain. Ernaa googlaillessani törmäsin mielenkiintoiseen blogiin, jossa useampikin Pakkasen kirja on saanut merkinnän. Myös Seuralaisen jäljillä on blogissa kuljettu. Linkki saattaa johtaa juonipaljastuksiin (en lukenut tekstejä, katsoin vain kuvat...)
 


Journal Entry 2 by wingBookgeowing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, November 24, 2011

This book has not been rated.

Sain kirjan erpaxilta illan BC-miitissä. Paljon kiitoksia, että tarjosit tätä minulle. Pakkasta tarvitaan aina, koska nämä kirjat ovat sopivaa tuuletuslukemista.

EDIT: Varattu Hippa-kirjana Alejandalle. 


Journal Entry 3 by wingBookgeowing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, January 26, 2012

This book has not been rated.

Toinen lukuvuorossa ollut kirja sai aikaan lähinnä vain unettavia reaktiota, joten vaihdoin suosiolla Pakkaseen. Johan alkoivat sivut kääntymään sukkelasti ja jälleen kerran oli Pakkasen dekkari imaissut minut mukaansa. Pieniä tunteja pitkin yhdeltä lukemalta tuli siis ahmittua tämä kirja. Teemana seuralaispalvelu ei ollut kovin kiinnostava, mutta tarinan verkko pysyi taas kasassa hienosti ja vasta melko lopussa aloin uumoilemaan sitä oikeaa loppuratkaisua.

Henkilögallerian tutut nimet laittoivat muistelemaan, kuka mahtoi missäkin Pakkasen kirjassa esiintyä. Kirjojen nimiä ei muistunut kunnolla mieleen, mutta hahmojen aikaisempia tapahtumia joitakin kyllä :).

Kiitokset hienosta toivelistakirjasta sekä myös jännästä blogi-vinkistä! Tämä kirja jatkaa nyt matkaansa Hippa-kirjana Alejandalle. 


Journal Entry 4 by wingBookgeowing at Wishlist tag game, RABCK -- Controlled Releases on Thursday, January 26, 2012

This book has not been rated.

Released 6 yrs ago (1/26/2012 UTC) at Wishlist tag game, RABCK -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Pakkasta pakkaslukemiseksi Poriin, mukavia talvisia hetkiä ja terveisiä Tampereelta!

2012 Keep Them Moving # 3 


Journal Entry 5 by Alejanda at Pori, Satakunta Finland on Friday, February 03, 2012

This book has not been rated.

Jo on Porissa kylmää. Mittari näyttää yli 20 asteen miinuslukemia ja postilaatikossakin oli Pakkasta :D Kiitos Bookgeo. Pakkasta on tulossa lähiaikoina sinnekkin. 


Journal Entry 6 by Alejanda at Pori, Satakunta Finland on Wednesday, August 01, 2012

This book has not been rated.

Tämä ei ollut parhainta Pakkasta, mutta hyvä silti. Oikein luettava kesäkirja. Kiitos kierrättäjät! 


Journal Entry 7 by Alejanda at Suntinoja in Kokkola, Keski-Pohjanmaa / Mellersta Österbotten Finland on Monday, August 06, 2012

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (8/6/2012 UTC) at Suntinoja in Kokkola, Keski-Pohjanmaa / Mellersta Österbotten Finland

WILD RELEASE NOTES:

Suntinojan sillalle Teollisuuskadun kohdalle. Lukuiloa löytäjälle! 


Journal Entry 8 by tanyananna at Kokkola, Keski-Pohjanmaa / Mellersta Österbotten Finland on Tuesday, August 07, 2012

This book has not been rated.

ihmelöytö. Eka Pakkas-kirjani, en ole ennen hänen kirjoittamiaan lukenut. Dekkareista en suuremmin välitä,mutta aion ottaa matkalukemiseksi Kuusamoon . Vapauttelen sen siellä ensi viikolla elikkä 14 pvä ois tarkoitus jättää se Kuusamon Prisman edustalle 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.