corner corner Andalusialaiset sitruunat

Medium

Andalusialaiset sitruunat
by Chris Stewart | Other
Registered by em64 of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 11/8/2011
Average 7 star rating by BookCrossing Members 

status (set by Ametisti): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

5 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by em64 from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, November 08, 2011

This book has not been rated.

Orig. Driving over Lemons, suomennos Leena Nivala

Genesiksen entinen rumpali muutti vaimonsa kanssa Andalusiaan, jossa on asuu maatilalla, tienaa elantonsa keritsemällä lampaita ja toimittamalla matkakirjoja. Elämä ei ole maatilalla aina helppoa, eihän sinne ole edes kunnollista tietä ja muutenkin paikka on varsin karu. Sitkeästi pari jatkaa tilansa kunnostamista ja naapureihinsa tutustumista.

Olen lukenut kirjan aiemmin, mutta kun tämä odotteli Messukylän kirjaston vaihtohyllyssä seuraavaa lukijaa, pakkohan se oli napata mukaan. Laitan sen siis kiertoon. Kirja oli ihan mukavaa luettavaa. 


Journal Entry 2 by em64 at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, November 14, 2011

This book has not been rated.

Released 6 yrs ago (11/14/2011 UTC) at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kävin pudottamassa kirjan postilaatikkoon aamulla. Lukuiloa! 


Journal Entry 3 by kirjakko at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, November 16, 2011

This book has not been rated.

Kuullostaa hauskalta ja mielenkiintoiselta. Jos on raivannut peltoja vuoristotilalla jonne ei tule vettä, niin Genesis ei ollut ehkä tämän hemmon juttu - hyvä että ymmärsi eläköityä siitä jo 17-vuotiaana. Kiitokset em64! 


Journal Entry 4 by kirjakko at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, January 16, 2012

This book has not been rated.

Tykkäsin kovasti. Aika moni britti emigroituu Ranskan, Italian tai Espanjan maaseudulle ja elää vielä niin pitkään että ehtii kirjoittaa masokismistaan kirjan - yleensä hauskan kirjan. Minä puolestani näitä kirjoja lukiessani onnittelen itseäni hyvästä ja edullisesta valinnasta, elän mieluummin soffallani sähkövalon ja juoksevan veden välittömässä läheisyydessä (vaikkei se täällä Suomessakaan aina itsestäänselvyys ole, kuten joulukuussa olemme uutisista oppineet) lukien muiden kommelluksista, huijatuksi tulemisista, hankalista naapuresta ja elämästä oudossa kulttuurissa. Sellaista rahamäärää ei olisi, jolla minut saataisiin asumaan vuorille, jossa yleensä on kuivaa, kuumaa, pölyistä ja tuulista, jossa kärpäset ovat jatkuvana seurana, öttiäisiä tippuu sänkyyn mätänevästä katosta, jossa ei ole sähköä eikä alkuun vettäkään. En haluaisi myöskään hoitaa haavoja virtsalla tai levittää aamuisin koiran ulostetta suojaamaan puunrunkoja lampailta. Tai hakea karannutta lammaslaumaa jostain horokuusesta vuorenrinteiltä ilman paimenkoiraa, kun pudotukset ovat jyrkkiä ja ilta pimenevä.
Kaikella kirjaa myydäänkin, takakannessa mainittu Genesis-yhteys ei näy millään lailla kirjan sisäsivuilla. Yhtyettä tai musiikkitaustaa ei mainita sanallakaan eikä Phil Collins poikkea kylään missään vaiheessa. Jos olisin ostanut kirjan Genesiksen takia, voisin olla ollut himppasen pettynyt.
Kirja saattaa kiinnostaa työkaveriani, jolla on ollut lampaita ja joka saattaa taas vaihteeksi ottaa kesälampaita tulevana suvena. 


Journal Entry 5 by wingAnonymousFinderwing at Sipoo, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, January 31, 2012

This book has not been rated.

Hauska ja viihdyttävästi kirjoitettu kirja, tosin näitä "muuttokirjoja" on tullut luettua aika monta ja ne ovat pakostakin vähän saman tyylisiä, oli paikka sitten Provence tai Andalusia. Kirjoittajalla oli kyllä aika hauska ote espanjalaisiin.
Kuten edellinen lukija, minäkin mieluummin LUEN extreme-elämästä ja ongelmista eläinten kanssa, nimim. "Tänäkin aamuna naapurin karanneita hevosia umpihangessa -15 asteen pakkasessa jahdannut"
Kirja palautuu Kirjakolle jatkotoimenpiteitä varten. 


Journal Entry 6 by kirjakko at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, February 24, 2012

This book has not been rated.

Kirja on siis taas minulla ja varaan sen "Lauseen mitalla" kisaan (vanhan täytyy jo tehdä merkinnät kaikesta, muuten ei muista). 


Journal Entry 7 by kirjakko at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, March 08, 2012

This book has not been rated.

Nappaus kävi, kirja tuli valituksi ekan lauseen perusteella ja suuntaa seuraavaksi kohti Nokiaa. Hyviä lukuhetkiä sitruunoiden parissa. 


Journal Entry 8 by JHulkko at Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, March 15, 2012

7 out of 10

Mainiota! Valitsin kirjan Lauseen mitalla -säkistä ja tämä oli oikein mieluisa yllätys. Olen joskus ajatellut lukea tämän, mutta se on jäänyt. Andalusia taas on tuttua aluetta, joten hetken löi pakettia aukaistessani tyhjää, että mistä Kirjakko saattoi tietää :) No itsehän minä sen sitten kuitenkin olin valinnut. Lukujonoon!
---
Ihan mukava ajanvietekirja. Itsestäni ei moiseen hyppyyn olisi, mutta onneksi ei tarvitsekaan.

Etsin kirjalle uuden lukijan! 


Journal Entry 9 by JHulkko at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, June 08, 2012

This book has not been rated.

Released 5 yrs ago (6/9/2012 UTC) at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Lähtee Kesäpäiville, hyvää matkaa! 


Journal Entry 10 by Ametisti at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, June 09, 2012

This book has not been rated.

Sain kirjan kesän 2012 suomalaisten bookcrossaajien kesäpäivillä Tampereen Naistarin tiloissa. Kirjailija Johanna Hulkko vieraili haastateltavana ja saimme kaikki häneltä kirjan tuliaisena. Tämä kirja on aivan mahtavaa lukemista elokuussa viettämälleni kesälomalle: viritän riippukeinun puutarhaan markiisin alle. JES!

Kiitos kirjasta ja kiitos kesäpäivistä :) 


Journal Entry 11 by Ametisti at Riihimäen kirjasto in Riihimäki, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Saturday, February 15, 2014

This book has not been rated.

Released 4 yrs ago (2/15/2014 UTC) at Riihimäen kirjasto in Riihimäki, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Lähdemmä hakemaan varattua kirjaa Riksusta. En ole käynyt aikaisemmin Riihimäen kirjastolla, joten en tiedä tarkalleen minne kirja vapautuu. Yritin etsiä tietoa kirjojen vaihto- tai kierrätyshyllystä, mutta sellaista ei taida tällä kirjastolla olla.

Hyviä lukuhetkiä nappaajalle! Tervetuloa bookcrossaamaan omalla tavallasi! Tutustuaksesi bookcrossingiin, tule vierailemaan suomenkielisellä forumilla!

 


Journal Entry 12 by Ametisti at Riihimäki, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Saturday, February 15, 2014

This book has not been rated.

Olen ollut niin uppoutunut joogaohjaajaopintoihini ja niissä luettaviin kirjoihin, että näiden TBR-hyllyssä majailevien opusten lukeminen on jäänyt kokonaan. Teen mitä tehtävissä on: vapauteen uusia lukijoita löytämään!  


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.