corner corner Pigen der legede med ilden

Medium

Pigen der legede med ilden
by Stieg Larsson | Mystery & Thrillers
Registered by wingpulcherrimawing of Aarhus N, Århus Amt Denmark on 8/17/2011
This book has not been rated. 

status (set by pulcherrima): travelling


This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!

1 journaler for this copy...

Journal Entry 1 by wingpulcherrimawing from Aarhus N, Århus Amt Denmark on Wednesday, August 17, 2011

This book has not been rated.

Mikael Blomkvist på Millennium har fået fingre i en varm nyhed. Journalisten Dag Svensson og hans kæreste, forskeren Mia Bergman, har fundet afslørende oplysninger om en omfattende sexhandel mellem Østeuropa og Sverige.
Lisbeth Salanders mørke fortid stikker hovedet frem, og hun bestemmer sig til én gang for alle at straffe dem, der har fortjent det. Mikael Blomkvists og Lisbeth Salanders veje krydses endnu en gang.
Pigen der legede med ilden er andet bind i Millenniumtrilogien. Første bind, Mænder der hader kvinder, fik i 2006 Glasnøglen for Nordens bedste kriminalroman.

---
Jeg fandt bogen til 2,- på et loppemarked. Til den pris måtte jeg bare have den med, og forhåbentlig kan jeg finde en glad ny læser, selvom det så er andet bind i serien. 


Journal Entry 2 by wingpulcherrimawing at Trøjborgvej, på en bænk in Aarhus N, Århus Amt Denmark on Thursday, May 17, 2012

This book has not been rated.

Released 6 yrs ago (5/18/2012 UTC) at Trøjborgvej, på en bænk in Aarhus N, Århus Amt Denmark

WILD RELEASE NOTES:

Har du fundet denne bog og taget den med hjem? Er BookCrossing noget nyt for dig?

Velkommen til BookCrossing.com!


Først og fremmest skal du have tak for at du fandt denne bog og tog den med hjem. Nu håber jeg at du vil være så venlig at skrive en lille hilsen herinde, i det vi kalder et Journal Entry. Hvad synes du om bogen? Hvor fandt du den? Hvem har læst den? På den måde kan andre der har haft fingrene i den høre hvad du synes, og følge med i bogens rejse.

Ideen med bookcrossing er at man slipper bogen fri igen efter endt læsning. Måske lægger du den samme sted som du fandt den, på et nyt sted, giver den til en ven eller noget helt andet. Du må også beholde den hvis du synes den er rigtig god. Uanset hvad du gør, ville det være rart at vide, så husk at holde os opdateret her på BookCrossing, hvis der sket noget nyt i bogens liv. Husk at du ikke behøver at blive medlem - men hvis du gør, kan du følge med i denne bogs måske fremtidige rejse.

Hvis du har nogle spørgsmål skal du være velkommen til at kontakte mig pulcherrima ved at sende en Private Message. Ellers er du altid velkommen i det skandinaviske forum

BookCrossingmiljøet i Aarhus er i rivende udvikling - hold dig opdateret ved at tilmelde dig facebookgruppe BookCrossing Aarhus

Held og lykke med BookCrossing - og god rejse til bogen fremover :) pulcherrima 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.