corner corner Vaikenemisen synti

Medium

Vaikenemisen synti
by Erica Spindler | Mystery & Thrillers
Registered by wingAnnimanniwing of Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on 7/19/2011
This book has not been rated. 

status (set by Sonkku): to be read


2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by wingAnnimanniwing from Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, July 19, 2011

This book has not been rated.

Takakannesta:

"Muun maailman silmissä Louisianan Cypress Springs on postikorttimaisen kaunis kaupunki, jossa säädylliset kunnon kansalaiset viettävät turvallista ja tervettä elämää.

Tosiasiassa pinnan alla kytee valvonnan, paheksunnan ja epäilyn kulttuuri. Ennakkoluulojen, suvaitsemattomuuden ja outojen asenteiden inha maaperä kasvattaa kaikessa hiljaisuudessa hyytävän pelottavan tapahtumaketjun.

Kun toimittaja Avery Chauvin palaa kotiin Louisianan Cypress Springsiin kahdentoista vuoden jälkeen, aika tuntuu pysähtyneen ja kaikki olevan ennallaan. Ei kuitenkaan hänelle - hänen äitinsä on kuollut vuosi aiemmin, ja nyt hänen isänsäkin on poissa. Hän on lohduton isänsä itsemurhan vuoksi ja ennen kaikkea, koska ei ollut kyennyt sitä estämään. Hän on ottanut virkavapaata työstään löytääkseen vastauksen siihen, miten hänen isänsä, elämän säilyttämiselle omistautunut lääkäri, oli saattanut tehdä itsemurhan?

Avery aloittaa sydäntä raastavan tehtävän - vanhempiensa kodin tyhjentämisen - ja löytää laatikollisen viidentoista vuoden takaisia lehtileikkeitä, joissa kaikissa kerrotaan samasta tapahtumasta - nuoren naisen murhasta Cypress Springsissä. Miksi isä oli säilyttänyt lehtileikkeet?

Kaupungissa tapahtuu outoja. Nainen löytyy raa'asti murhattuna. Kaupungissa ohikulkumatkalla ollut ulkopaikkakuntalainen häviää. Naapureita katoaa keskellä yötä.

Avery päättää selvittää totuuden ja saa huomata, että jokainen hänen paljastamansa valhe liittyy joidenkin vuosien takaiseen murhaan - ja hänen isäänsä. Oliko isäkin kenties murhattu?

Tietämättä, kenen puoleen kääntyä ja keneen luottaa, Avery joutuu myöntämään, että rauhallisessa etelävaltion kaupungissa elää pahuus, jota on suojeltu vaikenemalla."  


Journal Entry 2 by wingAnnimanniwing at Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, January 31, 2012

This book has not been rated.

Koukuttava, sopivan jännittävä, hyvä lukukokemus! Uusi kirjailija minulle, mutta jos vastaan tulee, luen varmasti häneltä muutakin.

Seuraavaksi Sonkulle toivelistahippakirjana. 


Journal Entry 3 by wingSonkkuwing at Akaa, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, February 03, 2012

This book has not been rated.

Kiitoksia kirjasta! 


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.