corner corner Σ'ευχαριστώ καλέ μου Bally Claus!

Forum | << Greek - Ελληνικό | Refresh | Search

corner corner

Sort Options Toggle Stats Options


Profile Image

Σ'ευχαριστώ καλέ μου Bally Claus!

Εδώ λέμε ότι παραλάβαμε το πακετάκι μας και δίνουμε όλη μας την αγάπη και τις ευχές μας στο καλό μας ταίρι που μας έστειλε το βιβλιαράκι που τόσο θέλαμε!

Μην αμελήσετε να γράψετε οτι παραλάβατε το δώρο σας. Το ταίρι σας θα περιμένει με αγωνία να μάθει οτι έφτασε το πακέτο και να χαρεί με τη χαρά σας.

Καλές γιορτές!

Complete Thread

Profile Image
Εδώ λέμε ότι παραλάβαμε το πακετάκι μας και δίνουμε όλη μας την αγάπη και τις ευχές μας στο καλό μας ταίρι που μας έστειλε το βιβλιαράκι που τόσο θέλαμε!

Μην αμελήσετε να γράψετε οτι παραλάβατε το δώρο σας. Το ταίρι σας θα περιμένει με αγωνία να μάθει οτι έφτασε το πακέτο και να χαρεί με τη χαρά σας.

Καλές γιορτές!
Profile Image
Μάλλον είμαι η πρώτη που παραλαμβάνει το πακέτο της! Η κόρη μου alexotanil μου έφερε χθες το πακέτο από το Ballyclaus μου! Μες στο τεράστιο και υπέροχα τυλιγμένο κουτί, εκτός από δυο βιβλία από τη wishlist μου ("Confiteor" και "Οι φωνές του ποταμού Παμάνο) υπήρχε μια πανέμορφη χριστουγεννιάτικη κάλτσα γεμάτη χρυσόσκονη, μια τέλεια χριστουγεννιάτικη κούπα γεμάτη σοκολατάκια, καλλυντικά, τσάι, γούρι για το 2017, ένα μεγάλο ημερολόγιο και στολίδια. Σίγουρα η περιγραφή το αδικεί! Η κάρτα μου αποκάλυπτε πως όλα αυτά τα είχε επιμεληθεί η Ιουλία. 1000 ευχαριστώ, καλές γιορτές με υγεία!
Profile Image
Οι τάρανδοι κάνουν εξαιρετική δουλειά. Γρήγοροι κι αποτελεσματικοί. Με το καλό να μοιράσουν και τα υπόλοιπα δώρα.
Profile Image
Εγώ το δώρο μου το παρέλαβα στα κάλαντα και ευχαρίστησα ήδη την κα Γιώτα αλλά ξέρω ότι είστε περίεργοι να μάθετε λεπτομέρειες!
Το υπέροχο χριστουγεννιάτικο κουτί, λοιπόν, περιείχε δυο βιβλία από την ευχολίστα μου: Τα σακιά της Ιωάννας Καρυστιάνη και το The thread της Victoria Hislop. Εκτός αυτών όμως, περιείχε μια χριστουγεννιάτικη κούπα, ζελεδάκια, τσάι με γεύση ροδάκινο, έναν τέλειο σκούφο που ήδη φόρεσα, μια χριστουγεννιάτικη κάλτσα, ένα σημειωματάριο, γλειφιτζούρι, σοκολατάκια, μολύβια, γόμες και στολίδια. Σίγουρα κάτι θα ξέχασα. Α, ναι! Και ένα κερί που ήδη κοσμεί το σαλόνι!
Ευχαριστώ ξανά και ξανά! Καλές γιορτές!
Profile Image
Υπέροχο πακέτο, ανοίγαμε και ανοίγαμε και ανοίγαμε και τελειωμό δεν είχε! Θα γράψω αργότερα αναλυτικά. Ξεκινώ το Νόμο Περί τέκνων άμεσα!
Profile Image
Υπέροχο πακέτο, ανοίγαμε και ανοίγαμε και ανοίγαμε και τελειωμό δεν είχε! Θα γράψω αργότερα αναλυτικά. Ξεκινώ το Νόμο Περί τέκνων άμεσα!

Α προπό, επειδή διάβασα το βιβλίο πριν μερικές μέρες, το βρήκα πολύ ενδιαφέρον!
Profile Image
Υπέροχο πακέτο, ανοίγαμε και ανοίγαμε και ανοίγαμε και τελειωμό δεν είχε! Θα γράψω αργότερα αναλυτικά. Ξεκινώ το Νόμο Περί τέκνων άμεσα!

Α προπό, επειδή διάβασα το βιβλίο πριν μερικές μέρες, το βρήκα πολύ ενδιαφέρον!

Ο Μακ Γιούαν είναι από τους αγαπημενους μου, μέχρι στιγμής όντως είναι ενδιαφέρον, για άλλη μια φορά σε βάζει να βλέπεις το δίκιο και των δυο και να αγνωνιάς μαζί τους, ξέρεις τί εννοώ!
Profile Image
Τέλειο το πακέτο μου! Όταν το παρέλαβα και το άνοιξα μού φτιαξε όλη τη μέρα! Έχω ήδη αρχίσει να διαβάζω το "όλα τα μανιτάρια τρώγονται" πίνοντας κάθε απόγευμα και διαφορετικό ρόφημα από όλα αυτά τα υπέροχα που είχε μέσα το κουτί!! Τα σοκολατάκια έχουν φαγωθεί ήδη!!!
Το "Έγκλημα και Τιμωρία" θα 'ναι το επόμενο που θα διαβάσω!
Ευχαριστώ πολύ! Να έχεις μια όμορφη και καλή χρονιά!!!!
Profile Image
Καλή κι ευγενική tasou μου,
σε ευχαριστώ πολύ για το τόσο τρυφερό και προσεγμένο δεματάκι σου. Ενα κουτί γεμάτο χαρές: δύο υπέροχα βιβλία και χίλια τόσα όμορφα δώρα. Μόλις επέστρεψα από το ταχυδρομείο, η κόρη μου βούτηξε στην αγκαλιά μου και άρπαξε το δέμα σου από τα χέρια μου. Αυτή το ξετύλιξε, αυτή άνοιξε το κουτί με τον Αη Βασίλη, αυτή έβαλε χέρι στις καραμέλες, τα ξύλινα στολίδια, τα μολύβια, τις γόμες και τη ξύστρα... να το ξέρεις :) Εγώ, τώρα που σου γράφω, έχω στα χέρια μου δύο μοναδικά βιβλία, είμαι πολύ τυχερή -γιατί ενώ είμαι ένα μέλος πολύ αμελές- εσύ, η καλή μου tasou μού έστειλε δύο από τα πιο όμορφα βιβλία του κόσμου. Απόψε το βράδυ, θα πίνω πράσινο τσάι στην κούπα σου, θα τρώω δανέζικα μπισκοτάκια, και θα διαβάζω τα βιβλία σου. Η κόρη μου θα γράφει, θα σβήνει και θα ξαναγράφει, με καραμελίτσες και σοκολατάκια ολόγυρά της. Σε ευχαριστώ πολύ tasou μου, μας έδωσες πολλή χαρά και πολλή αγάπη με τα δώρα σου. (υ.γ. βλακώδες λάθος των ΕΛΤΑ μάς στέρησε αυτή την χαρά για περίπου 3 εβδομάδες, δεν ήσουν εσύ ασυνεπής, τα ΕΛΤΑ ήταν). Από καρδιάς σε ευχαριστώ tasou μου.

Profile Image
Καλή μου Maria P. σε υπέρευχαριστώ για το γενναιόδωρο πακέτο σου.
Τρία βιβλία και μία πανέμορφη κάρτα, έκανα σαν μικρό παιδί!
Χαράς στο κουράγιο σου να το στείλεις με το Elta Courier.
Το μόνο μυστήριο που δεν μπόρεσα να λύσω είναι αυτό του ανάδρομου ερμή!
Εγώ στους συντονιστές του ballyclaus είχα στείλει την καινούργια μου διεύθυνση και με κάποιο μαγικό τρόπο το πακέτο έφτασε στην παλιά μου. Παρελήφθη και με έκανε πολύ πολύ χαρούμενη! Καλά Χριστούγεννα σε όλους και του χρόνου να το χαρούμε ξανά!
Profile Image
Καλή μου γουργουρίτσα, καλάρμενη στις σελίδες των βιβλίων σου.

Πόσο όμορφο το μήνυμά σου! Ανάδρομος ο Ερμής, λοιπόν, ωραίος που είναι κι έτσι. Πόσο πολύ το χάρηκα το μήνυμά σου! Σε ευχαριστώ πολύ, γλυκιά μου.
Profile Image
Σήμερα στη μικρή μας συνάντηση έλαβα το πακέτο μου προσωπικά από τον αγαπημένο karjim:

2 βιβλία: (το ογκώδες) "Σμύρνη: Χαμένος Παράδεισος" του Milton και οι 2 τόμοι του κλασικού "Καλού στρατιώτη Σβέικ" του Jaroslav Hašek μαζί φυσικά με ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο στολίδι και μια ...βροχή γλυκά!

Σ' ευχαριστώ πολύ karjim!!
Profile Image
Παρέλαβα κι εγώ από τον pengman αυτοπροσωπως το πακέτο μου: Το κορίτσι στον ιστό της αράχνης (του Λαγκερκραντζ) μαζί με ένα πεντανόστιμο marzipan και μια όμορφη κάρτα!
Ευχαριστώ πολύ pengman!!!
Καλό υπόλοιπο εορτών σε όλους και καλή χρονια!!!
Profile Image
Έλαβα την κάρτα σου και θεωρώ μεγάλη τιμή που ήρθες αυτοπροσώπως να μου παραδώσεις το δώρο μου. Λυπάμαι πολύ που δεν ήμουν εκεί, αλλά είναι δύσκολες οι μέρες αυτές για κάποιον που μοιράζεται σε τρία σπίτια και δύο δουλειές. Δε θέλω να σ' ενοχλήσω στο κινητό σου, αλλά σου εύχομαι καλή Πρωτοχρονιά και μια υπέροχη Χρονιά. Θα είμαι Αθήνα μόνο τις ημέρες των παραστάσεων, δηλαδή 2 Ιανουαρίου και μετά 7 και 8 .Μην αγχώνεσαι όμως τα δώρα δεν παλιώνουν! Να είσαι καλά και ανυπομονώ να σε γνωρίσω!
Profile Image
.... καλέ μου BallyClaus MariaKall σ΄ευχαριστώ πολύ για τον κόπο που έκανες να έρθεις από τη δουλειά μου και να μου φέρεις το πακέτο μου!
Με τόσο κρύο και τόσες δουλειές βρήκες το χρόνο να έρθεις να με δεις! Λυπήθηκα πολύ που είχα τόση δουλειά και δεν πρόλαβα καν να σε δω με ησυχία:(((. Επιφυλάσσομαι όμως στο κοπή τη πίτα!

Σ΄ευχαριστώ και πάλι, όπως και για τα 2 βιβλία που διάλεξες από τη λίστα μου και όλα τα μικρά τυλιγμένα με φροντίδα δωράκια που είχε το κουτί μου, τα περισσότερα από τα οποία ήταν χειροποίητα!

Εύχομαι τα καλύτερα σε σένα και όλους, καλή χρονιά και υγεία!
Ευχαριστώ για τη φροντίδα και τη σκέψη των διοργανωτριών!
Και του χρόνου να είμαστε καλά!
Profile Image
Παρέλαβα το δωράκι μου παραμονή πρωτοχρονιάς. Τι καλύτερο! Ευχαριστώ πολύ για τα βιβλία, ( Η Πηνελοπη των τρένων & slaughter house 5) την κάρτα, τα γλυκά, το στολίδι, τα αυτοκόλλητα για το bookcrossing, τα πάντα!
Καλή χρονιά σε όλους
Profile Image
θα χρειαστεί να κάνεις λίιιιιιιγη ακόμα υπομονή, για 2 λόγους:
1) δεv έχω ακόμα την οικονομική δυνατότητα και
2) δεν έχω το χρόνο να πάω να δω ποιά από τα βιβλιαράκια σου είναι εφικτό να βρω, μια και δουλεύω εντός και εκτός Αθηνών τον τελευταίο καιρό.

Σου υπόσχομαι, όπως και να'χει, ότι θα επικοινωνήσω μαζί σου σε 1-2 εβδομάδες και θα πιούμε καφεδάκι, ενόσω σου δίνω το πακετάκι σου :-D

Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για την καθυστέρηση... :-\
Profile Image
Επιτέλους, πήγα και παρέλαβα το πακέτο της από την ACS.
Ευτυχώς, τελευταία στιγμή/τελευταία μέρα του χρόνου, εντόπισα το πακετάκι στα κεντρικά της εταιρείας!!! Τους τηλεφώνησα χτες σχεδόν με το που άνοιξαν & τους θερμοπαρακάλεσα να μου το κρατήσουν για μερικές μέρες, μια και ξαναφεύγω αύριο για δουλειές. Τελικά, όλα πήγαν καλύτερα απ'όσο περίμενα, γιατί μπόρεσα και το παρέλαβα πριν κάνα μισάωρο.
Λοιπόν: περιείχε το Redbreast (Jo Nesbo), το The Rosie project (Graeme Simsion), ένα μικρό και κομψό σημειωματαριάκι με αντίστοιχο στυλουδάκι, μια σοκολατίτσα Cadbury Winter edition (μιαμμμμμ!!!), ένα σακουλάκι μπουκίτσες Cadbury Snow bites & ένα σακουλάκι Maltesers Merryteaser Mini Reindeer :-D

Σ' ευχαριστώ άλλη μια φορά & σου εύχομαι μια καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη, χαρά, τύχη, ελπίδα, υπομονή και ό,τι καλό ποθείς :-***
Profile Image
Ο καλός μου ο Ballyclaus krisskross, αφού τον ταλαιπώρησα με τα πήγαινε έλα, μου έκανε την καλύτερη έκπληξη. Ήρθε στο θέατρο -τέτοια θυσία βρε το παιδί - και με έναν κίτρινο σκούφο στο τέλος της παράστασης ήρθε και μου παρέδωσε αυτοπροσώπως τα καλούδια μου. Μέσα σε μία υπέροχη τσαντούλα υφασμάτινη Penguin υπήρχαν τρία - ναι τρία βιβλία από τη wishlist μου: "Ο θάνατος των ανθρώπων" του Δημήτρη Σωτάκη, το Φάρεναϊτ 451 του Ρέι Μπράντμπερι και στα Αγγλικά το "Brave New World" του Aldous Haxley. Στολιδάκι, σοκοφρέτες και άπειρες σοκολάτες Max Perry, ολοκλήρωναν την υπερπαραγωγή αλλά τη μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε το υπέροχο αρωματικό σαπούνι, το οποίο και θα χρησιμοποιήσω γιατί μόνο σαπούνι χρησιμοποιώ γενικά. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα δώρα, για τη διάθεση, για την ταλαιπωρία σου να με ψάχνεις και να με υποστείς και στο θέατρο! (Και με βρήκες απροετοίμαστο και δεν είχα ούτε δωράκι να σου δώσω μαζί μου. Επιφυλάσσομαι!)Καλή χρονιά να έχουμε!Και του Χρόνου!
Profile Image
Μόλις ανακάλυψα ότι δεν πατήθηκε ποτέ το enter στο ευχαριστήριο μήνυμα για το ταίρι μου τη sousy, για το πακέτο που παρέλαβα στις 22 του Δεκέμβρη. Ήταν γεμάτο χριστουγεννιάτικα στολιδάκια τα οποία πήραν τη θέση τους αμέσως, γούρι-ρόδι για το νέο έτος, πορτοφολάκι και σημειωματάριο με γούστο Αιμιλίτσας και βεβαίως βεβαίως δύο βιβλία από τη λίστα μου. Σ'ευχαριστώ πολύ καλό μου ταίρι, το καταχάρηκα και θα τα αρχίσω πάραυτα!
Profile Image
μην αφήνετε το ταίρι σας να αναρωτιέται αν έφτασε το δέμα του. Γράψτε το εδώ για να χαρούμε όλοι.

Αν δεν έχετε παραλάβει και ανησυχείτε, ή για οποιαδήποτε άλλη εκκρεμότητα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με πμ.
Profile Image
Συνειδητοποιώ ότι δεν ευχαρίστησα ποτέ δημόσια το πολυαγαπημένο μου ταίρι taxidiarikopoul για τα υπέροχα δώρα της, που μου έδωσε χέρι με χέρι πριν τα Χριστούγεννα. Η μόνη πενιχρή μου δικαιολογία είναι ότι έβγαλα όλες τις γιορτές με χαλασμένο υπολογιστή και μάλλον αποκομμένη από τον διαδικτυακό κόσμο, αλλά ευτυχώς το μηχάνημα επανήλθε σώο στα χέρια μου.

Ευχαριστώ για δύο βιβλία από τη λίστα μου, τις "Αόρατες πόλεις" του Ίταλο Καλβίνο και τον "Ψίθυρο της πεταλούδας" της Ρέιτσελ Κινγκ, και τα πανέμορφα, μοναδικά δωράκια, καλλυντικά, στολίδια, γλυκά, γραφική ύλη... όλα τυλιγμένα με αγάπη και μεράκι. Ταξιδιάρικο πουλί μου, με έκανες πολύ ευτυχισμένη και η ευφορία των γιορτών καλά κρατεί ακόμα! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά :-)
Profile Image
Το δωράκι μου το παρέλαβα απο 22.12 και στην σελίδα στο φβ έχω ανεβάσει και φωτογραφία.

Ήρθε το πακετάκι μου 🎁 απο ballyclaus, ευχαριστωωωω πολύ.
Καλές γιορτές με υγεία για όλους. 🎄🎅🎉❄🎁⛄️😍Το δωράκι ειναι απο τη νέα φίλη απο τα όμορφα Τρίκαλα Evi , Evi Dafi οποία γνώρισα λίγες μέρες πριν μέσω του παιχνιδιού surprise bookbox 📚

Ευχαριστώ πολύ την Evi για ακόμα μια φορά και καλή χρονιά σε όλους.

Profile Image
Παρακαλώ Ιουλία μου! Εύη =StrangeEmily για όσους δεν κατάλαβαν :-)
Profile Image
Άργησε λίγο αλλά άξιζε τον κόπο! 1000 ευχαριστώ XaviannNJ (aka Κωνσταντίνα)! Το πιο ακριβό βιβλίο από τη wishlist μου, "Λίγη ζωή", μια επιλογή από Σοπενάουερ που αγαπώ, ένα αστεροστολίδι και μια υπέροχη μινιατούρα ποντικός που διαβάζει! Yeah!
Profile Image
Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη φορά που του έτυχα και τον ταλαιπώρησα και φέτος, καθώς περνούσε από το σπίτι μου και δεν με έβρισκε.

Ευτυχώς καταφέραμε να συνεννοηθούμε και παρέλαβα χθες από τα χέρια του ένα υπέροχο μεταλλικό κουτί με στολίδια, σοκολατάκια, μια πολύ γλυκιά κάρτα και τα:

«Την Κυριακή έχουμε γάμο» του Γιάννη Ξανθούλη http://www.bookcrossing.com/---/14370778

«Γυάλινη Πόλη» του Paul Auster http://www.bookcrossing.com/---/14370797

Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη, να έχεις εσύ και η οικογένειά σου μια υπέροχη χρονιά.

Υ/Γ και πέρσι, αλλά και φέτος ο Secret Santa του Δημήτρη ήταν ο pengman, καλή σύμπτωση :-)
Profile Image
Την Παρασκευή ο Ballyclaus μου,η Tiffany1972 (Θεοφανώ) μου παρέδωσε προσωπικά το δώρο μου! :D
Το πακέτο περιείχε το "Μπαρακούντα" του Χρήστου Τσιόλκα,άπειρα χριστουγεννιάτικα πραγματάκια, και όμορφους σελιδοδείκτες από την Πρωτοπορία και το περσινό bookcrossing convention.

Ευχαριστω άπειρα <3

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.